Valentijnkoekjes

Liefdeskoekjes bakken

Valentijn liefdeskoekjes bakken

Je kunt op verschillende manieren laten zien dat je iemand lief vindt. Je kunt het zeggen met bloemen, chocola of een knuffel, maar deze leuke staande 3D bloemkoekjes van Cookies4fun zijn wel heel speciaal. De liefde gaat immers door de maag, toch? Of je nu je geliefde wilt verrassen met Valentijn, je moeder, je oma of je kinderen. Je maakt iedereen blij met deze heerlijke zoete koekjes. Samen maken is al heel leuk. Misschien bij het ontbijt op bed? Of als verrassingstoetje na het eten? Samen de keuken in met de kinderen en papa verrassen met 3D liefdeskoekjes. Met het recept van traditionele zandkoekjes die niet uitlopen kan het niet mis gaan. Je kunt ze versieren met van allerlei zoete rode en roze sprinkels, glazuurstiften of rolfondant. 

 

Lees meer hoe je deze koekjes maakt en nog meer tips. 

The making of

Wat heb je nodig? Natuurlijk de 3D koekjes bakset van Cookies4fun. Je bakt de koekjes volgens een van onze recepten. Wat kun je gebruiken als versiering voor de Valentijnskoekjes:

 • roze of rode rolfondant
 • suikerhartjes van Dr.Oetker
 • parels van Dr. Oetker
 • glitter suiker van Dr. Oetker
 • Roze hagel van Chogal (te koop bij Albert Heijn, vind je bij de hagelslag en zoetwaren)
 • roze of rode glazuurstiften 
 • royal icing met roze of rode foodcoloring

De meeste van deze dingen kun je gewoon kopen in de supermarkt, andere bij taartspeciaalzaken of kookwinkels. 

Koekje in een pot

Hoe leuk is dit cadeautje voor je geliefde? Neem een lege pindakaas of pastasaus pot en plak het koekje vast met een beetje glazuur (poedersuiker met paar druppels water). De pot kun je nog leuk versieren met linten in elke kleur die je wil. 

Dat is nog eens origineel! 

Bij de thee

Lekker met vriendinnen of de kids aan de thee met Valentijnskoekjes. De kinderen vinden deze variant met heel veel zoetigheid ook echt een echte traktatie. Dat levert je als moeder zeker een paar dikke knuffels op. 


3D koekjes bakset

 

 • 4 koekvormpjes - 3 bloemetjes en 1 rondje voor het potje
 • 2 meetlatjes om je deeg gelijkmatig uit te rollen
 • 1 recept voor zandkoekjesdeeg dat niet uitloopt
 • Verpakt in een luxe bewaardoos

 

Afmetingen verpakking 21,5x13x3 cm. 

Verzendkosten binnen Nederland €1,95

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Reactie schrijven

Commentaren: 0